Dijkstra Groep is los van elkaar

Koninklijke Sjouke Dijkstra & MUG Ingenieursbureau gaan elk een eigen weg
Nieuwsbericht

Dijkstra Groep uit elkaar

Op 1 juli 2024 hebben Koninklijke Sjouke Dijkstra en MUG Ingenieursbureau afscheid van elkaar genomen. Het koninklijke aannemersbedrijf is zelfstandig verder gegaan als regionale onderneming, terwijl het ingenieursbureau zich nu richt op de landelijke markt voor ingenieursdiensten samen met bedrijven uit Movares Group.

De afgelopen 40 jaar trokken Koninklijke Sjouke Dijkstra en MUG Ingenieursbureau samen op onder de naam Dijkstra Groep. Na de ontwikkelingen binnen het werk aan de zuidelijke ringweg van Groningen en de verbinding die MUG Ingenieursbureau aanging met de Innovus Group en Movares Group, was dit hét moment om te kiezen voor een zelfstandige toekomst. 

De bedrijven zijn inmiddels officieel van elkaar gescheiden en Koninklijke Sjouke Dijkstra is verhuisd naar een eigen locatie. Beide bedrijven gaan een gezonde zelfstandige toekomst tegemoet.

Koninklijke Sjouke Dijkstra

Slimme doeners

in infra, milieu en energie

Koninklijke Sjouke Dijkstra is aannemer in grond-, weg- en waterbouw. We zijn actief in infra, milieu en energie en zijn betrokken van ontwerp tot realisatie en projectmanagement. Wij realiseren wegen, betonnen kunstwerken, bedrijfsterreinen en inrichtingen, maar verzorgen ook de aanleg en onderhoud van asfaltconstructies en woongebieden.

MUG Ingenieursbureau

Praktische denkers

over infra, geo, archeo, milieu en energie

MUG Ingenieursbureau is een onafhankelijk en landelijk opererend ingenieursbureau. Wij leveren ontwerp-, advies- en ingenieursdiensten binnen de disciplines Infra, Milieu, Archeologie, Geodesie, Geo-ICT & Data en Energie voor overheden, woning- en energiecorporaties, aannemersbedrijven, architecten en stedenbouwkundigen.